in , ,

PU Doboj: Policija uhapsila četiri osobe!

Izvještaj Policijske uprave Doboj

U protekla 24 sata na području Policijske uprave Doboj evidentirane su tri saobraćajne nezgode.

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske stanice Petrovo, 18.01.2021. godine, od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja lica inicijala Đ.Đ. sa područja grada Doboja, oduzeli su putnički automobil marke „VW Golf II”. Izvršenim provjerama u službenim evidencijama utvrđeno je da navedeno lice ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od 13.955 КM.

Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 18.01.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala D.C. iz Modriče, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,10 g/kg. Istog dana lišili su slobode i lice inicijala E.Z. iz Vukosavlja, vozača koji je odbio da se podvrgne alkotestiranju.

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 18.01.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala Z.M. iz Teslića, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,51 g/kg.

Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 18.01.2021. godine, na području opštine Derventa prilikom kontrole parkiranog putničkog automobila marke „Mercedes” u kome su se nalazila tri lica iz Dervente, kod jednog lica su pronašli i oduzeli jedan paketić u kome se nalazila manja količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“. Oduzeta biljna materija će biti poslata na vještačenje a protiv navedenog lica će biti preduzete zakonom predviđene mjere i radnje.

Uvedene sankcije Bosni i Hercegovini!

Stjepan Mesić otkrio zašto je zbog BiH pisao Joe Bidenu