in ,

Uvidio istinu i prokomentarisao: Saša Popović iznio detalje braka Jelene Karleuše i Duška Tošića

Saša Popović o braku Jelene Karleuše i Duška Tošića

Saša Popović o braku Jelene Karleuše i Duška Tošića.

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića već godinama je glavna tema javnosti.

Bilo da se o njima piše istina, ili da je riječ o nagađanjima, Jelena i Duško spadaju u omiljenu temu, koju čitaoci ne propuštaju.

Baš iz tog razloga, nijedna javna ličnost koja poznaje bračni par Karleuša – Tošić nije pošteđena pitanja o njihovom braku.

Pred istim pitanjem našao se i Saša Popović, od koga su mediji konačno željeli da saznaju istinu o braku Jelene i Duška.

Popović je tom prilikom otkrio da je Duška imao priliku da upozna, kao i da sa njim i Jelenom provede nekoliko dana odmora. Baš tada uvidio je istinu i sebi dozvolio da prokomentariše brak Jelene Karleuše i Duška Tošića.

– Bili su zajedno sa djecom kod nas na jahti, i svi su se lijepo slagali. Sve je OK! – rekao je Saša za “Scandal” i dodao da o razvodu nema ni govora:

– Ne, oni su lijepa i skladna porodica. Ne znam da li djevojčice više vole mamu ili tatu. Sve je to izgledalo lijepo i kompaktno i drago mi je zbog toga. Plovili smo svaki dan, išli na ostrva, družili se. Zaista su skladna porodica i drago mi je zbog toga – otkrio je on.

Pogledajte potresni govor Joe Bidena nakon pada Srebrenice: “Neka se Zapad stidi!”

Marš mira za žrtve Srebrenice u Njemačkoj