in ,

Velika tajna procurila u javnost: Zorica Brunclik i Lepa Brena godinama ne pričaju!

Kako tvrdi Zorica Brunclik, Lepa Brena sa njom ne želi kontakt otkad je napustila žiri šou programa “Zvezde Granda” pre 5 godina

Folk zvijezde Lepa Brena i Zorica Brunclik bile su dobre prijateljice dugi niz godina. Njihove porodice su se družile, išle su jedna drugoj u posjetu, a onda je sve puklo 2015. godine.

Kako tvrdi Zorica Brunclik, Lepa Brena sa njom ne želi kontakt otkad je napustila žiri šou programa “Zvezde Granda” pre 5 godina.

 

“U kakvim smo odnosima? Ne odnosimo se uopšte. Onog trenutka kada sam otišla, tog momenta je prestala komunikacija, jer nema tu ljubavi bez bola definitivno”, izjavila je Brunclikova u “Exkluzivu” prošle godine.

Pjevačica je otkrila i da je koleginica, navodno, izbjegava na događajima.

“Pitajte nju zašto ne govori sa mnom. Sretale smo se na raznim događajima i vješto me je izbjegavala. Nisam ja njen nivo, iako sam joj ja poslala korpu cvijeća za njen koncert. Ne mogu ja da se pomirim sa nekim sa kim se nisam svađala, a i ne interesuje me da joj priđem i da je pitam: “Hej, što ne pričamo mi?”. Umorila sam se od toga”, kaže Brunclikova.

 

Lepa Brena se drži svoje parole “Gledam svoja posla”, te nije komentarisala ove Zoričine riječi.

Najbitnije vijesti iz BiH, regije, dijaspore i svijeta pratite OVDJE.

Jasne poruke iz Vijeća Evrope: “BiH treba sistem koji se ne temelji na konstitutivnosti!”

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik: “Očekujem da će SAD i Evropa izvršiti dodatni pritisak u BiH”