Lepa Brena dolazi u Bosnu i Hercegovinu, ima velike najave: “Pripremam spektakl na svjetskom nivou u Sarajevu”

Lepa Brena (63) će 20. i 21. aprila nastupiti u sarajevskoj dvorani Zetra u sklopu svoje turneje „Imam pesmu da vam pevam“. Priprema za koncertni spektakl traju već duže vrijeme, a poznato je da muzička diva ništa ne prepušta slučaju. Sve će biti na vrhunskom nivou. Sada se i oglasila povodom toga.

40 godina

Pjevačica je imala čast da učestvuje i na otvorenju Zimskih olimpijskih igara koje su se održale 1984. godine u Sarajevu, a svojim koncertom simbolično će obilježiti 40 godina od održavanja ovih igara.

Uz svoje bezvremenske hitove kao što su „Jugoslovenka“, „Ja nemam drugi dom“, „Pazi kome zavidiš“, „Okrećeš mi leđa“ i drugima, Brena će se družiti s publikom u Zetri.

Kompletan koncert bit će postavljen sa svjetskom produkcijom, čiji će izgled kreirati Brenin tim u saradnji s organizatorom ovog spektakla.

Pjevačica se prije koncerta povukla, ali ipak je rado govorila za „Dnevni avaz“.

-Veoma se radujem koncertima u Sarajevu. Pošto se navršilo 40 godina od otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu na kojem sam ja pjevala, vezuju me posebne emocije za predstojeće koncerte u Zetri zbog tog jubileja – rekla je Brena za „Dnevni avaz“.

Pripreme počele još u februaru

Priprema za koncertni spektakl traju već duže vrijeme, a poznato je da muzička diva ništa ne prepušta slučaju. Sve će biti na vrhunskom nivou.

“Publika će imati priliku da čuje vanvremenske hitove na savremenom, svjetskom nivou.

Pripreme su počele još u februaru i već smo spremni da publici predstavimo sva iznenađenja za njih – govori nam Brena.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.