in , ,

Vrlo razočaravajuće vijesti dolaze sa Pirineja: Miralema Pjanića nema čak ni na klupi u finalu Kupa Španije!

Koeman je Pjanića odlučio izostaviti iz tima

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić nije bio ni na klupi Barcelone u meču finala Kupa Kralja protiv Athletic Bilbaoa, što je samo još jedna pokazatelj koliko je naš igrač izgubio povjerenje trenera Ronalda Koemana.

Iako je Pjanić posljednjih dana redovno trenirao i bio u konkurenciji za  meč, Koeman ga je odlučio izostaviti iz tima i čak ga nije uvrstio ni na klupu za rezervne igrače.

U prvoj postavi nizozemski stručnjak je uvrstio Busquetsa, Pedrija i De Jonga u veznu liniju, a na klupi je ostavio Sergija Roberta, dok se Pjanić nije našao ni među 20 igrača.

Ovo je svakako veliki udarac za našeg igrača, posebno znajući da je kao veliko pojačanje stigao u Barcelonu i da se očekivalo da bi mogao biti možda i najvažniji igrač u veznoj liniji.

U ovoj sezoni Pjanić je odigrao ukupno 28 mečeva za Barcelonu u svim takmičenjima, a još uvijek nije upisao ni gol ni asistenciju.

Barcelona je na kraju pobijedila sa rezultatom 0 – 4.

Najbitnije vijesti iz svijeta sporta pratite OVDJE.

Zvezde Granda UŽIVO: Mladi kandidat iz BiH zaplesao sa Sanjom Kužet, prekrasnom voditeljkom!

Abdulah Sidran zagrmio kod Hadžifejzovića: “Pitaj Vučića što ne ukloni crkvu iz avlije nane Fate, što hapsi Bošnjake, zašto je licemjer!”