Proslavljeni bh. trener Vahid Halilhodžić “izgubio živce” zbog novinara: “Nevjerojatno je to što me pitate…”

Maroko se plasirao u završni krug afričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo nakon što je s 4:1 u gostima razbio Gvineju.

Momčad Vahida Halilhodžića dobila je sve četiri utakmice u skupini uz impresivnu gol-razliku 14:1, a pod Vahinim vodstvom jednostavno briljira. Maroko ima sedam pobjeda zaredom, bez poraza je 14 utakmica u nizu, 11 od zadnjih 18 utakmica završila je bez primljenoga gola.

No, 68-godišnji Halilhodžić je svejedno pod golemim pritiskom u Maroku u kojem se secira svaki njegov potez.

Tako ga je novinar nakon pobjede protiv Gvineje pitao žali li zbog taktičkih promjena koje je napravio u toj utakmici, a Vaha je potpuno izgubio živce.

“Zašto bih žalio, a pobijedili smo 4:1? Nevjerojatno je to što me pitate. Dobili smo jako dobru ekipu 4:1 i igrali smo odlično.

Ovo nam je treća utakmica u sedam dana, igrači su umorni i pobijedili smo unatoč promjenama. Ne znam što očekujete od ove ekipe. Degutantna su mi ta vaša pitanja. Nevjerojatno”, rekao je Vaha i otišao, piše Index.hr.

Uz Maroko, dva kola prije kraja natjecanja po skupinama u završni krug kvalifikacija plasirao se i Senegal. Maroko, Senegal i još osam pobjednika skupina u ožujku će razigravati za pet mjesta na SP-u u Kataru. Izvući će se pet parova i igrat će se na dvije utakmice.

Halilhodžić je u lošim odnosima s medijima nakon što je iz reprezentacije izostavio najveću zvijedu Hakima Ziyecha i Ajaxovog igrača Naoussaira Mazraouija te im poručio da neće igrati za Maroko dok je on izbornik.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.