Aleksej, sin kultnog glumca i režisera Dragana Bjelogrlića poziva cijelu Srbiju na velike proteste: “Dosta smo nabijali glavu u ekran!”

Posljednje Vijesti

Glumac Aleksej Bjelogrlić, sin kultne filmske ličnosti, režisera i glumca Dragana Bjelogrlića uputio je poziv mladima da izađu na ekološki protest u subotu i suprostave se svemu “što nam se dešava mirno i dostojanstveno”.

„Dolazim nam subota, imam poruku za moju generaciju i drugare da smo dosta nabijali glavu u ekran i dosta smo pričali da nas se sve stvari koje se dešavaju ne tiču, ovo što nam se sada dešava itekako nas se tiče, svih nas, a pogotovo nas mladih. Koga da se tiče ako ne nas“, rekao je na gostovanju u Novom danu na srbijanskoj N1.

„Treba da izađemo na ulicu u subotu mirno i dostojanstveno i da se suprostavimo svemu što se dešava jer – otimaju nam sve, ali nismo se nadali da će i vazduh i vodu da nam otimaju. Treba da se usprotivimo svim tim odlukama mirno i dostojanstveno u subotu“, rekao je mladi glumac.

Bjelogrlić je govorio i o svojim ulogama u JDP.

„Kada sam odlučio da se bavim glumom san mi je bio da prve korake steknem u pozorištu, a da sam mogao da biram to bi bila – scena Ljuba Tadić u JDP-u. Čast mi je da tamo tumačim uloge“, rekao je on u u svom prvom televizijskom gostovanju.

Debitovao je kao dječak u filmu „Montevideo, Bog te video“. Gledali smo ga u seriji „Žigosani u reketu“, u drugoj sezoni serije „Senke nad Balkanom“ tumačio je lik mladog boksera iz Jatagan male. Najmlađi je član JDP, gde igra i predstavi „Zagreb-Beograd via Sarajevo“.

Pogledajte šta je sve rekao sin Dragana Bjelogrlića.

Leave your vote

-3 points
Upvote Downvote