Dragan Bjelogrlić se oglasio prvi put nakon napada na Gagu Antonijevića i otkrio detalje: “Reagovao sam na provokacije”

Glumac i režiser Dragan Bjelogrlić (57) nakon saslušanja u Nišu pušten je da se brani sa slobode, a odmah po izlasku sa suda dao je izjavu za medije.

– Uvijek sam se pitao zašto volim ovaj grad i shvatio sam da je i u najtežim trenucima ovaj grad uz mene. Ja im se zahvaljujem što su bili profesionalni, zahvaljujem se Tužilaštvu što nisu podlegli pritiscima, što su profesionalno i ljudski odradili ovaj posao, i što su mi dali mogućnost da objasnim što se zaista dogodilo.

To što se zaista dogodilo nije ništa od onoga što su pisali režimski tabloidi. Žao mi je što sam nasjeo na grozne provokacije gospodina Antonijevića koje traju više od godinu i po dana. Žao mi je što se gospodin Antonijević pojavio, ne znam zašto, baš u trenutku kada sam imao dvije veličanstvene premijere, žao mi je što nisam izdržao da ja dostojanstveno ignoriram te njegove grozne provokacije što sam dozvolio da ovo baci sjenu na ova dva bitna događaja koji su bili u Nišu.

Žao mi je što sam to napravio – rekao je Bjelogrlić za medijima, a na pitanje novinara da li se vraća na filmske susrete odgovorio je: “Ako dobijem nagradu”.

Javnosti se obratio i Bjelogrlićev advokat Goran Draganić koji je istaknuo da vještačenjem nisu pronađene nikakve psihoaktivne supstance, kao ni nedozvoljene količine alkohola.

– Na snimci se vidjelo da nije postajao nikakav mučki napad s leđa. Apsolutno sve je utvrđeno s današnjim informacijama i današnjom odlukom suda- dodao je advokat, a Bjelogrlić je dodatno pojasnio što se zapravo dogodilo.

– Ja se uopšte nisam uputio prema njemu, to zna hotel “Ambasador”, ja sam krenuo u WC, a na njegovo dobacivanje sam reagirao. Podsjetimo,

Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je u niškom hotelu Ambasador napao režisera Predraga Gagu Antonijevića (62) i udario ga više puta u glavu.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.