Draginja Vuksanović Stanković emotivno: “Ovo je fašizam i okupacija Crne Gore, jedva smo izvukli živu glavu”

Posljednje Vijesti

Draginja Vuksanović Stanković, zastupnicu SDP-a u Skupštini Crne Gore, kazala je za N1 da “niko nije mogao vjerovati do samog kraja da se može dogoditi da premijer Krivokapić i potpredsjednik Vlade izdaju svoju državu i stanu stranu Srbije”.

“Okupaciona vojska danas je ugušila građansku slobodu i Cetinje. Želim poručiti svim ambasadama u Crnoj Gori da nije istina i da je velika laž premijera Krivokapića da je narod Crne Gore bacio koktel na policiju.

Bila sam na pola metra od kordona policije kada je policija na mirne demonstrante počela izbacivati prekomjerne količine suzavaca, gumenih metaka itd. Postoji veliki broj povrijeđenih građana. Jedva smo živu glavu izvukli“, kazala Vuksanović Stanković.

Istakla kako “Joanikije za njih nije mitropolit već fašista i neko ko negira državu Crnu Goru, crnogorsku naciju i vrijeđa nacionalne interese Crne Gore”.

“Ovo se zove fašizam i okupacija Crne Gore. Dritan Abazović i Krivokapić su odgovorni za ono što se dešavalo na Cetinju i kad-tad će snositi odgovornost pred licem ove države za veleizdaju Crne Gore”, zaključila je Vuksanović Stanković.

Leave your vote