Fokusirani na tehnološke inovacije: AS Holding na 11. Sarajevo Business Forumu promoviše potencijal prehrambene industrije

Na 11. po redu, najvećoj poslovno-investicijskoj konferenciji u regionu koju organizuje BBI banka, vodeća prehrambena grupacija AS Holding, predstavit će investitorima iz Jugoistočne Europe svoju strukturu i zdrave temelje poslovanja.

Ovo će biti idealna prilika da se stranim poslovnim partnerima dokaže stabilnost proizvodnje prehrambenog sektora u BiH i na taj način ostvari privlačenje novih investicija.

„Čast mi je što smo i ove godine dijelom ovako velike priče koju organizuje BBI banka. Sarajevo Business Forum ima izuzetno veliku važnost za sve poslovne subjekte iz cijelog svijeta i kroz godine rada postali su najprepoznatljivija konferencija u regionu.

Povezivanje naših domaćih projekta sa poslovnim partnerima i investitorima iz cijelog svijeta od iznimnog je značaja za cijelu prehrambenu industriju u BiH.

Sretan sam što je interes inozemnih privrednika za učešće na ovogodišnjem Forumu izuzetno veliki, a s druge strane sam ponosan što ćemo imati priliku da im prestavimo puni potencijal kompanija Vispak, Klas, AS Jelah, AC Food, Solana, Oaza i ostalih koje uspješno posluju u sastavu AS Holdinga.

Iskoristit ćemo priliku što smo dio najznačajnije poslovne priče u regionu“ – istakao je Rusmir Hrvić, predsjednik Uprave AS Holdinga.

Kompanije AS Holdinga koje dugi niz godina zauzimaju vodeće pozicije u proizvodnji hrane, ključne su za investitore jer nude kvalitetne brendove koji su nagrađeni lojalnošću bh. potrošača.

Proizvodnja Klasa, Vispaka, AS Jelaha, AC Food-a i drugih kompanija, posljednjih godina potpuno je fokusirana na tehnološke inovacije koje dovode do produktivnijih i profitabilnijih procesa proizvodnje novih brendova kao i unapređenja postojećih.

Predstavnici AS Holdinga će ove godine staviti fokus na usmjeravanje i ohrabrivanje predstavnika poslovnog svijeta iz regiona i Evrope koji žele ulagati u Bosnu i Hercegovinu. Glavni cilj je otvoriti put ka jačanju snažnih ekonomskih veza između naše države i zemalja svijeta.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.