Kako on to lagano samo radi, Mirza Selimović je nebrušeni dijamant, sada je rasturio potpuno Čolin hit…

Za njega kažu da je nasljednik Zdravka Čolića i mnogo puta ispostavilo se da nadimak Čola 2 nije slučajan. Pobjedom u osmoj sezoni “Zvezda Granda” Mirza Selimović postao je jedan od najboljih pjevača koje je ovo takmičenje iznjedrilo, a kasnije je svojim maestralnim pjesmama dodatno osigurao svoje mesto na estradi.

Danas glas ovog talentovanog i skromnog momka iz Srebrenika nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a tokom ovonedeljnog gostovanja u emisiji “Nikad nije kasno” uživo izvođenjem pjesme “Prava stvar” svog idola ponovo je izazvao lavinu emocija i komentara da je zaista jedan od najraskošnih glasova na našim prostorima.

– Pjeva Mirza, pa rastura – konstatovao je Žika Jakšić tokom Mirzinog nastupa, dok je Dragana Katić dodala da je s godinama sve bolji i bolji.

– Sad je sazreo u pravog pjevača, izgradio se – zaključio je Jakšić.

Inače, Mirza nikad nije krio da mu je Zdravko Čolić uzor, a i sam pjevač odao je priznanje ovom mladom i perpektivnom momku iz Srebrenika.

– On je kvalitetan pjevač i pobjedio je u “Zvezdama Granda” zahvaljujući glasovima publike, što je najmjerodavnije. Želim mu svu sreću – izjavio je svojevremeno Čola.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.