Kako on to lagano samo radi, Mirza Selimović je nebrušeni dijamant, sada je rasturio potpuno Čolin hit…

Posljednje Vijesti

Za njega kažu da je nasljednik Zdravka Čolića i mnogo puta ispostavilo se da nadimak Čola 2 nije slučajan. Pobjedom u osmoj sezoni “Zvezda Granda” Mirza Selimović postao je jedan od najboljih pjevača koje je ovo takmičenje iznjedrilo, a kasnije je svojim maestralnim pjesmama dodatno osigurao svoje mesto na estradi.

Danas glas ovog talentovanog i skromnog momka iz Srebrenika nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a tokom ovonedeljnog gostovanja u emisiji “Nikad nije kasno” uživo izvođenjem pjesme “Prava stvar” svog idola ponovo je izazvao lavinu emocija i komentara da je zaista jedan od najraskošnih glasova na našim prostorima.

– Pjeva Mirza, pa rastura – konstatovao je Žika Jakšić tokom Mirzinog nastupa, dok je Dragana Katić dodala da je s godinama sve bolji i bolji.

– Sad je sazreo u pravog pjevača, izgradio se – zaključio je Jakšić.

Inače, Mirza nikad nije krio da mu je Zdravko Čolić uzor, a i sam pjevač odao je priznanje ovom mladom i perpektivnom momku iz Srebrenika.

– On je kvalitetan pjevač i pobjedio je u “Zvezdama Granda” zahvaljujući glasovima publike, što je najmjerodavnije. Želim mu svu sreću – izjavio je svojevremeno Čola.

Leave your vote