Kćerka Milorada Dodika se obrušila na glumca Emira Hadžihafizbegovića: “Pa to je strašno…”

Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva i lidera SNSD-a Milorada Dodika, posljednjom objavom na društvenim mrežama izazvala je brojne oštre komentare.

Naime, Dodikovoj je kćerki zasmetala jedna od ranijih izjava bosanskoheregovačkog glumca Emira Hadžihafizbegovića vezana za političku situaciju u BiH.

“Ovaj ‘čovjek’ konstantno pljuje po Srbima i ne krije mržnju, ne libi se da poziva rat, a i dalje gostuje na pojedinim medijima u Srbiji i cijene ga kao umjetnika. Strašno“, poručila je Gorica Dodik.

Podsjetimo, Emir Hadžihafizbegović popularni bosanskohercegovački glumac glumi i u višestruko nagrađivanom filmu “Quo vadis, Aida?”, a njegova ranija izjava prilikom gostovanja na N1 televiziji jako je zasmetala Dodikovoj kćerki.

“Vi dobijete šlagvort od nekoga ko stalno najavljuje otcjepljenje, nekoga ko bi Potočare pripojio Srbiji, ko bi Prijedor, Zvornik, Foču i sve te gradove gdje je nepresuđen genocid… Kad vam stalno poručuju da bi oni to ponijeli u novu državu onda je sasvim logično da kao učesnik u onom ratu, vi odgovorite da ćemo opet braniti Bosnu i Hercegovinu“, izjavio je ranije Hadžihafizbegović.

Nije poznato šta je više zasmetalo Goricu Dodik u izjavi Emira Hadžihafizbegovića u tolikoj mjeri da ga oslovi kao nečovjeka, činjenica da je presuđen genocid, to što je bh. glumac spomenuo „nekoga“ ko stalno najavljuje otcjepljenje ili to što je stalni gost medija u Srbiji?!

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.