Klasove Jaro napolitanke sa poboljšanom recepturom

Klasov poznati brend Jaro, koji je sinonim za kvalitetnu i ukusnu napolitanku, svojim potrošačima predstavlja novi okus koji dolazi zahvaljujući poboljšanoj recepturi.

Vrijedni tim kompanije Klas mjesecima je radio na usavršavanju kvalitete, a Jaro se odsad radi i na novoj, vrhunskoj opremi za proizvodnju napolitanki.

Pored poboljšane recepture tu je i novo pakovanje koje nećete moći, a da ne primjetite na policama trgovina širom BiH.

„Vjernost naših stalnih kupaca i potrošača nagradili smo unaprijeđenom recepturom koja će oduševiti sve ljubitelje slatkih zalogaja.

Zahvaljujući hrskavom vaflu i kremastom punjenju, naše napolitanke će nastaviti da budu omiljeni desert svih generacija u porodici.

Jaro je na tržište plasiran 1998. godine, i to u tri okusa classic, kafa i lješnjak, a zasad smo radili na recepturi Classica i lješnjaka.

Sa poboljšanim okusom osvježili smo ovu kategoriju vafla i radit ćemo na novim, inovativnim okusima jer za vjerne potrošače pripremamo mnoštvo slatkih iznenađenja“ – izjavio je Madžid Avdagić, direktor kompanije Klas.

Jaro se na policama u trgovinama može naći u dvije gramaže 350g i 700g, a iz Klasa navode kako planiraju raditi i manje pakiranje od 180g. Za ove napolitanke se koriste najkvalitetniji vafl listovi i više punjenja, bez vještačkih boja i konzervansa.

Proizvodnja Jare, kao i svih ostalih Klasovih proizvoda, odvija se u skladu sa međunarodno priznatim standardima upravljanja kvalitetom – ISO i HACCP, a dodatnu vrijednost im obezbjeđuje Halal certifikat.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.