Komentar vrsnog napadača Aubameyanga najbolje pokazuje koliko ih je Miralem Pjanić u Barceloni šokirao odličnim igrama

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić oduševio je navijače Barcelone nastupima na pripremnim utakmicama.

Pjanić se vratio na kraju sezone u Barcelonu nakon posudbe u Bešiktašu, ali niko ni sanjao nije da će bh. veznjak biti uopšte u ozbiljnoj konkurenciji za utakmice katalonskog kluba – javlja Sportsport.ba.

Sedmicama se pisalo o tome da Pjanić sigurno napušta klub i da ga je Xavi Hernandez već prekrižio, ali odličnim trudom na početku priprema bh. veznjak se izborio za svoje mjesto u ekipi.

Pjanić se našao na spisku putnika za pripreme u Americi gdje je dobio šansu da igra protiv Juventusa i New York Red Bulla što je odlično iskoristio jer je odigrao dvije sjajne utakmice.

I Xavi je pričao o tome koliko ga je Pjanić iznenadio i sada uopšte ne bi bilo iznenađenje ukoliko bh. reprezentativac ostane u Barceloni ovog ljeta.

Koliko je Pjanić pozitivno iznenadio sve u ekipi svojom odličnom formom i željom da svima pokaže o kakvom igraču se radi najbolje je pokazao komentar Pierrea-Emericka Aubameyanga.

Naime, Pjanić je objavio sinoć nekoliko fotografija s meča protiv NY Red Bulla, a u centru pažnje bio je Aubameyangov komentar koji je napisao:

“Kakav igrač” uz par prigodnih emotikona.

ČITAJTE I OVO: Barcelona je konačno proigrala: Pogledajte fantastičnu dugu loptu i asistenciju Miralema Pjanića za Memphisa Depaya!

Također, i navijači Barcelone su oduševljeni igrama Pjanića u pripremnim mečevima što pokazuju komentari na Twitteru.

“Koeman nas je zaista natjerao da mislimo da je Pjanić gotov. Imamo najboljeg kreativnog veznjaka u ekipi”,

“Pjanić zaslužuje da igra”, “Pjanić ima tu ‘supermoć’ da napravi neobičan (vrlo efektivan) pas iz jednog dodira”, “Mislim da Pjanić treba ostati jer bi bio itekako koristan”, samo su neki od komentara navijača Barcelone na Twitteru.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.