Legendarni bh. stručnjak Vahid Halilhodžić u “krizi”: Ne mogu više podnijeti ovu situaciju, samo se priča o mojoj smjeni

Bosanskohercegovački stručnjak Vahid Halilhodžić (69) u razgovoru za marokanske medije otvorio je dušu i objasnio kroz šta prolazi.

Naime, još otkako je s reprezentacijom Maroka osigurao plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru traju medijska nagađanja o mogućoj smjeni Halilhodžića.

“Predmet sam kampanje kritika. Umjesto da pričaju o mom učinku i uspjehu, priča se o mojoj smjeni. Ne mogu više podnijeti ovu situaciju”, rekao je Halilhodžić za list Kooora.

Pojasnio je potom naš stručnjak da je trenutno u svojoj kancelariji, da radi i ne obraća pažnju na ono što sve kruži o njemu.

“Trebao mi je odmor nakon silnog pritiska u posljednjem periodu i mislim da sam zaslužio svoj odmor nakon svega što sam ostvario s reprezentacijom Maroka.

Neću više ulaziti u pitanja i odgovarati na stvari u koje me neki pokušavaju umiješati. Nastavit ću normalno sa svojim dužnostima i nije me briga šta kažu u medijima”, poručio je popularni Vaha.

Podsjetimo, iz Nogometnog saveza Maroka traže povratak odbačenih zvijezda na čelu sa Chelseajevim ofanzivcem Hakimom Ziyechom, ili Halilhodžiću prijeti smjena.

Međutim, Halilhodžić nema namjeru popustiti pa ostaje za vidjeti kako će se situacija rasplesti, a sve bi uskoro trebalo biti poznato.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.