Milan Radović zabrinuto odgovorio kćerci Milorada Dodika: “Vi pominjete moju djecu i stavljate metu na moju porodicu”

Nakon što je Gorica Dodik optužila Milana Radovića da stoji iza tekstova koji Igora Dodika povezuju sa kriminalnim podzemljem, Radović je odgovorio, ističući da je uvlačenje porodice, a posebno spominjanje djece u političkim borbama nedopustivo.

Radovićev odgovor prenosimo u cijelosti:

Poštovana gospođo Gorice,

jasno mi je da svojim medijskim naporima želite pomoći svom ocu. Nakon dugogodišnjeg nesavjesnog ponašanja i krajnje neodgovornog političkog djelovanja, očekivano je da je broj njegovih neprijatelja postao izuzetno veliki. Razumijem da Vam zbog toga nije prijatno i siguran sam da bismo svi imali pomiješana osjećanja na Vašem mjestu.

Otkako sam se uključio u političku borbu u RS, ni jednim svojim postupkom nisam odstupio od vlastitog uvjerenja da politiku moramo vratiti u okvir „fer-pleja“. Na isti način posmatram svaki drugi oblik djelovanja, uključujući i poslovni, a to je nešto po čemu me ljudi prepoznaju i što smatram veoma važnim i lično vrijednim.

Sada kada sam to naglasio, nadam se da Vam je jasno da je ovo kurtoazni odgovor. Vi niste moj sagovornik i nemam namjeru da započinjem bilo kakvu raspravu sa Vama. Jedini odgovor na optužbe koje ste iznijeli je da je Vaše ponašanje neprikladno i ružno, da njim nanosite dodatnu štetu Vašem ocu, koji je zaista u sve problematičnijoj političkoj situaciji.

Navikao sam na histerične i nekulturne optužbe, kao i na silovite i beščasne uvrede od članova SNSD-a, ali Vaš „tvit“ je najperfidnija poruka koju sam do sada imao priliku da pročitam, a da je upućena meni. Žao mi je što ste se odlučili na takav put.

– Perfidno manipulišući i optužujući me da stojim iza napada na Vašu porodicu, vi pominjete moju djecu i stavljate metu na moju porodicu. To je, gospođo Gorice, maliciozno, ispod svakog nivoa i daleko više govori o Vama nego što mislite – ne samo o pristojnosti i vaspitanju, nego i o Vašim namjerama.

Što se tiče ostalih želja, ja ne priželjkujem nikome kaznu od Boga, ali biću sasvim zadovoljan onom koja će stići od sistema i zakona. Možda takva kazna nije kreativna kao Božija, ali je takođe opasna, naročito po miran san i raspoloženje onih koje sigurno čeka – zaključio je Radović.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.