Novak Đoković na odmoru u kući u Visokom, fanovi ga čekaju s nestrpljenjem

Po dolasku u Visoko, srbijanski teniser Novak Đoković je prvo obišao novoizgrađene terene sa svojom ekipom, a onda je u pratnji domaćina Semira Osmanagića posjetio tunel Ravne.

Nakon toga uslijedio je ručak, a okupljeni fanovi i zvanice u velikom broju čekali su njegov izlazak i početak druženja s okupljenima.

Ipak, on se nije pojavio odmah pred fanovima, već je otišao u kuću uzeti predah i odmoriti do izlaska na teren.

Očekuje se da srbijanski teniser za pola sata stigne na teniske terene Ravne 2 gdje će danas svečano otvoriti novoizgrađeni kompleks.

Ceremonija počinje u 15:00 sati muzičkim programom, a prvi teniski mečevi bit će odigrani od 16:00 sati. U teniskom programu osim Đokovića učestvovat će Aljaž Bedene, Aldin Šetkić i Ivan Dodig.

Podsjetimo, popularni Nole sada je već redovan gost BiH, a njemu je ovo peti dolazak dolazak u našu zemlju.
Prvi put je bio u Sarajevu u junu 2020. godine godine s roditeljima, nekoliko dana nakon što je prebolio koronavirus, a drugi put došao je u oktobru iste godine sa suprugom i to nakon poraza u finalu Roland Garrosa od Rafaela Nadala.

Treći put je Đoković u Sarajevo došao na početku maja 2021. godine, u septembru iste godine je četvrti put bio gost Sarajeva i Visokog, dok mu je današnji dolazak peti u posljednje dvije godine.

S obzirom na to da je u nedjelju osvojio sedmi Wimbledon u karijeri, odnosno 21. Grand Slam ukupno, nema sumnje da će teniser iz Srbije biti izuzetno raspoložen tokom boravka u našoj državi – javlja Klix.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.