Novak Đoković pred navijačima u Beogradu jecao u suzama, pogledajte snimke

Srbijanski teniser Novak Đoković u suzama se obratio navijačima u Beogradu na prijemu koji je večeras upriličen košarkašima Srbije, koji su nedavno osvojili drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu.

Đoković je imao vrlo emotivan govor i tokom obraćanja navijačima, jecao je u suzama i rekao da nijedna nacija na svijetu nema duh kakav imaju sportaši iz Srbije.

“Dobro veče Srbijo, dobro veče Beograde… Hvala što ste došli u velikom broju. Molim vas… Rijetki su trenuci kada se ostaje bez riječi, tresem se i ne znam šta da kažem, a toliko toga bih rekao.

Prije svega hoću da čestitam šampionima basketašima i košarkašima takođe na fenomenalnim uspjesima.

Ne samo ove godine već i kroz historiju i hvala im što su prihvatili da budem dio ovog slavlja i da se zajedno družimo večeras.

Ovo je ostvarenje dječačkog sna iz jednog velikog razloga, a to je taj da sam kao klinac kao i mnogi iz moje generacije i ostalih generacija bio tu u masi i slavio velike medalje sa šampionata košarkaša, vaterpolista, odbojkaša i ostalih koji su predstavljali Srbiju u svijetu”, rekao je Đoković pa nastavio:

“Bio sam nekoliko puta na balkonu, ali ovo je neprocijenjivo i nezamjenjivo i ovo se nikada više neće desiti.

Definitivno. Ovaj osjećaj…

Da stojim ovdje pored velikih šampiona i velikih ljudi sa kojima imam hvala Bogu prijateljski odnos i sa nekolicinom sam pričao pred izlazak ovdje i rekao sam im da sam osjetio tu njihovu slogu i zajedništvo i to nas je okupilo ovdj, ne samo uspjeh finala SP-a, već taj momenat ljudskosti koji su pokazali.

Boriša… Boriša je heroj nacije i zaslužuje da mu svi skandirate.

Želim da vam kažem da svi slavimo i završavam sa ovom rečenicom:

Na svijetu nijedna nacija nema ovaj duh koji mi imamo.”

Podsjećamo, Đoković je nedavno osvojio 24. Grand Slam titulu na US Openu, dok su košarkaši Srbije postali viceprvaci svijeta u košarci. U finalnom meču doživjeli su poraz od Njemačke.

Pogledajte snimke iz Beograda.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.