Oglasili se iz Doma zdravlja Doboj zbog drame i prijetnje bombom ispred njihovog objekta: Rad Hitne službe se odvija na alternativnoj lokaciji

Svi zaposleni u hitnoj službi u Domu zdravlja u Doboju su evakuisani, a radi se na alternativnoj lokaciji, saopšteno je iz Doma zdravlja nakon što je prostor ispred te ustanove blokiran zbog lica sa bombom u u sanitetskom vozilu.

– Naglašavamo da je trenutno u toku proces rada Službe hitne pomoći na alternativnoj lokaciji, pod posebnim uslovima, uz napore naših zaposlenih da obezbijede adekvatnu zdravstvenu zaštitu za sve hitne slučajeve – naveli su iz Doma zdravlja na Fejsbuk stranici.

Iz Doma zdravlja podsjećaju da je u večernjim satima, prilikom izlaska na teren na poziv pripadnika policije i pružanja medicinske njege i prevoza pacijenta u prostorije Hitne pomoći, postojala opasnost od ugrožavanja života zaposlenih.

“Policijskoj stanici Doboj 1, prijavljeno je da je ispred objekta Službe hitne pomoći Doma zdravlja Doboj jedna osoba blokirala sanitetsko vozilo te da kod sebe ima bombu”, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Detalje koji su naknadno otkriveni pročitajte na linku ispod.

VEZANI TEKST: Otkriveni se nepoznati detalji drame i prijetnje bombom u Doboju

Leave your vote

-1 points
Upvote Downvote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.