Prvi šleper prehrambenih proizvoda AS Holdinga krenuo za Tursku

Jedna od najvećih prehrambenih grupacija u BiH u čijem su sastavu domaće kompanije Klas, Vispak, AS Jelah, Solana, Fortitudo, AC Food, ZIM, Sprind i Mlin i pekare Ljubače, spremila je donaciju za građane u zemljotresu razorenim dijelovima Turske.

Donacija u prehrambenim proizvodima u vrijednosti od oko 80.000 KM, u Tursku će stići za dva dana, a iz AS Holdinga navode kako su pripremili sve one proizvode koji će im biti od koristi i koje će moći odmah konzumirati.

„Zahvaljujući Turskoj ambasadi u BiH ubrzali smo proces oko prevoza i osigurali se da će roba stići na pravu adresu i u prave ruke.

Sretni smo zbog činjenice da, kao jedni od najvećih prehrambenih proizvođača, možemo učestvovati u ovakvom vidu pomoći i stavili smo na raspolaganje sve naše resurse kako bi se ovo što prije realizovalo.

Vjerujemo da će im ova donacija i naši domaći proizvodi poslužiti u najtežim momentima, u kojima se trenutno nalaze„ – ističu iz AS Holdinga.

Pružanje podrške nastradalom narodu trenutno je prioritet svih zemalja u okruženju, a društvena odgovornost privrednika u BiH je neupitna.

Iz ovih bh. kompanija navode kako će stajati na usluzi sve vrijeme trajanja krizne situacije u Turskoj.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.