Šefik Džaferović uputio čestitku američkom predsjedniku Joe Bidenu: “Koristim ovu priliku i da Vama i narodu Sjedinjenih Američkih Država iskažem zahvalnost za sve što ste uradili za BiH”

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović uputio čestitku predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država Joeu Bidenu povodom 4. jula Dana nezavisnosti SAD.

“Poštovani predsjedniče,

Čestitam Vam Dan nezavisnosti, praznik kojim se slavi duh slobode i ponosa velike američke nacije.

Slaveći svoj dvjesto četrdeset peti rođendan, američki narod odaje priznanje i potvrđuje privrženost vrijednostima Deklaracije o nezavisnosti, dokumentu koji je predstavljao inspiraciju kako za američki narod, tako i za ljude širom svijeta u borbi za slobodu i dostojanstvo.

Koristim ovu priliku i da Vama i narodu Sjedinjenih Američkih Država iskažem zahvalnost za sve što su Sjedinjene Američke Države uradile za Bosnu i Hercegovinu, njenu nezavisnost i slobodu, kao i naše težnje da postanemo dio euroatlantske porodice.

Uz čvrstu uvjerenost da će prijateljstvo između naše dvije države nastaviti da se razvija i jača, molim Vas da primite izraze mog dubokog poštovanja.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.