Svjetski poznata pjevačica oduševljena filmom “Quo Vadis, Aida?”: Priča o Srebrenici me rasplakala

Popularna pjevačica Dua Lipa na Instagramu je preporučila film “Quo Vadis, Aida?” bh. rediteljice Jasmile Žbanić, kazavši kako je u pitanju ostvarenje koje svi moraju pogledati.

Dua je na svom Instagramu podijelila plakat filma rekavši kako film donosi priču o genocidu u Srebrenici.

“Ovo je vrlo moćna priča koja me rasplakala i natjerala da se prisjetim svih potresnih priča koje su mi pričali dok sam odrastala”, napisala je pjevačica.

Pratiteljima je poručila kako moraju pogledati ovaj film, podsjetivši da je riječ o bh. kandidatu za nagradu Oscar i Zlatni globus.

Inače, Dua Lipa rođena je u Londonu, ali su joj roditelji Dukagjin Lipa i Anesa Lipa s Kosova. Otac Dukagjin Lipa marketinški je menadžer i vodeći vokal kosovskog rock sastava Oda, dok njena majka Anesa Lipa r. Rexha radi u turizmu.

Pjevala je u grupi ”Warner Music Group” prije nego što je postala samostalna pjevačica te je izbacila prvi singl “New Love”.Izdala je jedan album pod imenom “Dua Lipa”.Na njemu je izdano sedam pjesama uključujuči i dva koja su bili na “UK Top ten single” ,a to su “IDGAF” i “Be the one”. Travnja 2018. singl “One Kiss” od Due Lipe i Calvina Harrisa postigao je veliki uspjeh. Imala je četiri turneje :”2016 UK Tour” ,”Hotter than Hell Tour”, “US and Europe Tour” i “The Self Titled Tour”.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.