U neka doba i Nadrealisti se spominju: Na društvenim mrežama osvanula zanimljiva poruka u vezi Novaka Đokovića i BiH

Visoko je grad koji je poznat po trgovini, u žižu svjetske javnosti lansirale su ga piramide, a svi Bosanci i Hercegovci znaju da već godinama iz tog malenog grada dolati i izuzetno dobro suho meso. – piše N1.

Visočka prepečenica jedan je od proizvoda za koje znaju svi, ako nisu vegeterijanci.

Upravo je to bio povod jedne od mnogobrojnih šala koje se su se danas čule u Visokom, gdje je jedan od najboljih tenisera ikad, Novak Đoković otvorio teniske terene.

Visoko je jedno od omiljenih mjesta teniskog šampiona, tamo dolazi napuniti energiju i u vrlo je kratkom roku uradio mnogo na promociji visočkih piramida i samog grada. U park Ravne, već dolaze i drugi teniseri kako bi otkrili tajnu Noletovog uspjeha.

“Čak ni Nadrealisti nisu mogli predvidjeti počasnog građanina Visokog – vegetarijanca.” napisao je Ridjobrki na Twitteru.

Dobro su se danas zabavljali svi, publika u Visokom koja je uživala u Novakovim skečevima, korisnici društvenih mreža, teniski šampion i oni najmlađi koji su imali sreće da se sa njim druže.

Jedan lijepi dan u gradiću u BiH dao nam je nadu. Suživot, druženje, smijeh… Sve upakovano u fantastičnu turističku priču, i onu ljudsku.

Na kraju, u šali koja se pojavila na Twitteru možemo pronaći i mnogo dublju poruku.

Vegeterijanac, kao počasni građanin u gradu suhog mesa, pokazuje da nije bitno šta jedemo, kako se zovemo, koja nam je boja kože… Bitno je koliko nam je čisto srce i jesmo li spremni voljeti.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.