Ulaganje u mladost će se kad-tad isplatiti: Na „Innovation Day-u“ AS holdinga nagrađeni najbolji inovatori

Rusmir Hrvić, predsjednik Uprave AS holdinga oglasio se nakon događaja.

Tradicionalni, šesti po redu, Innovation Day AS holdinga održao se prošlog vikenda u planinskom okruženju na Vlašiću i ugodnom ambijentu hotela Pahuljica i Sunce.

Događaj je počeo edukativnim predavanjima i radionicom a nastavljen dodjelom priznanja uposlenicima inovatorima koji su svoje prijedloge, prethodnih mjeseci, slali preko interne web platforme za inovacije AS holdinga.

Nagrađeni dobitnici priznanja za inovacije i uštede su: Enver Zulić , Emir Hamzagić, Kenan Rajkić, Admir Pazara, Amir Džakmić, Amir Ibrahimagić i Zlatko Ramić.

„Program inovacija AS holdinga traje već 4 godine i dio je strategije AS Holdinga da inovacije budu pokretač razvoja i unapređenja naših članica i brandova. Na ovaj način postajemo konkurentniji , efikasniji a program daje šansu uposlenicima i studentima da učestvuju u kreiranju proizvoda kojima će se njihovi korisnici oduševljavati“ , istakao je Rusmir Hrvić, predsjednik Uprave AS holdinga.

Program inovacija, pored Innovation Day-a realizuje se i kroz Innovation challenge koji se više puta godišnje održavaju u kompanijama AS holdinga, gdje studenti učestvuju u rješavanju unaprijed datih zadataka u kreiranju proizvoda ili marketinških kampanja. Jedan takav događaj prije nekoliko dana uspješno je završen u Vispaku.

Na šestom “Innovation day” učestvovale su sve članice AS Holdinga: Klas, Vispak, AS, Sprind, AC Food, Oaza, Napredak, Fortitudo, Mak Zara, Svjetlostkomerc, Solana Tuzla, Mlin i pekare Ljubače i ZIM.

Pogledajte video.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.