Zlatan Ibrahimović ‘sačekao’ Novaka Đokovića nakon meča pa progovorio na bosanskom, pogledajte snimak koji se pojavio

Srbijanski teniser Novak Đoković je uspio da osvoji ATP turnir u Torinu nakon što je u finalu pobijedio Caspera Ruuda, a nakon meča čestitao mu je i Zlatan Ibrahimović koji je iskoristio priliku da pogleda ovaj meč.

Đoković je na odličan način završio ovu sezonu i uspio je da doda još jedan trofej u svoju bogatu vitrinu.

Ovaj put jedan od najboljih tenisera svih vremena uspio je da pobijedi na ATP turniru u Torinu.

Novak je pokazao veliku snagu na ovom turniru i zasluženo je uspio da dođe do samog kraja.

U finalnom meču Đoković je pobijedio norveškog tenisera Caspera Ruuda sa 2:0 u setovima.

Prvi set Novak je dobio sa 7:5, dok je u drugom završio posao sa 6:3 i tako stavio tačku na još jedno finale – javlja Sportsport.ba.

Đoković je imao veliku podršku s tribina tokom cijelog turnira, a posebno se to vidjelo večeras u finalnom okršaju protiv Ruuda.

Mnoge poznate ličnosti iz Italije iskoristile su priliku da na sceni gledaju jednog od najboljih tenisera svih vremena, a to je uradio i legendarni napadač Zlatan Ibrahimović.

Ibrahimović je sa suprugom Helenom uživao u finalnom meču u Torinu, a nakon završetka ceremonije otišao je da čestita Đokoviću na još jednoj sjajnoj pobjedi.

Srbijanski teniser se iznenadio kada je ugledao Ibrahimovića s kojim se sretao i ranije, te su se srdačno pozdravili, a zatim su se i fotografisali s peharom kojeg je Novak večeras uspio da osvoji.

Ono što je posebno oduševilo fanove s ovih prostora jeste da Zlatan i Novak nisu pričali na engleskom jeziku, te je Ibrahimović pokazao da još uvijek dosta dobro priča bosanski jezik iako to u javnosti ne radi toliko često.

Međutim, Zlatan komunicira na bosanskom jeziku sa svojim roditeljima Šefikom i Jurkom, a u razgovoru sa Novakom vidjelo da u tome uopšte nije loš.

Upravo je prije desetak godina u dokumentarcu koji je rađen u Zlatanovu čast prikazan jedan dio kada Ibrahimović i njegov otac Šefik razgovaraju na bosanskom jeziku nakon jedne utakmice reprezentacije Švedske.

Tada je Ibrahimović ušao u historiju Švedske kao najbolji strijelac ove reprezentacije svih vremena, a nakon meča je telefonskim putem kontaktirao svog oca koji je pratio utakmicu kao i uvijek, a kamere su sve to snimile.

Pogledajte snimak.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.