Zločin u BiH šokirao mještane koji u nevjerici kažu da ovako nešto ne pamte: Komšiju ubio s leđa, ispalio rafal u njega

U Radislava Nedića (64) komšija Radomir Radovanović (52) ispalio je rafal sa leđa iz automatske puške i nanio mu šest prostrijelnih rana u grudnom košu, jednu u predjelu glave i lijeve ruke i tom prilikom ubijeni Nedić je zadobio i okrznuće prsta lijeve ruke.

Potvrđeno je za “Nezavisne novine” nakon obdukcije tijela Nedića kojeg je juče u selu Kakmuž kod Petrova ubio komšija Radovanović koji je u ovom krvavom piru ranio Dražena Dujkovića (43).

Radovanović je potom otišao u svoje dvorište gdje se ubio pucajući sebi u glavu.

Ranjeni Dujković je kako saznaju Nezavisne stabilno, a zadobio je povredu ramena i ruke.

Motiv ovog krvavog zločina je kako saznajemo sukob sa komšijama u vezi sa lokalnim putem koji je navodno prelazio preko njegove zemlje.

Kako su rekli izvori “Nezavisnih novina” napadač je došao do Dujkovića sa kojim je imao nesuglasice.

“Prema dosadašnjim informacijama ubijeni Nedić vjerovatno i nije bio meta napadača, ali se tu našao kada je Radovanović otvorio vatru te ga je ubio”, rekli su izvori.

Kako javljaju Nezavisne, iako, ranjen Dujković je od napadača uspio pobjeći i sakrio se u jednu kuću.

Ovaj zločin je šokirao mještane koji u nevjerici prepričajavu da ovako nešto nije zapamćeno.

“Ranjeni čovjek je krvario i zapomagao. Bilo je kao u filmu. U selu je zavladala panika, ljudi su se istraumirali. Sva sreća da se sakrio kod komšija da sačuva živu glavu.

Mještani su kasnije morali mjeriti krvni pritisak jer im je bio loše, bili su prestrašeni”, rekli su izvori “Nezavisnih novina”.

Navodno je na mjestu pucnjave bilo još mještana koji su na sreću izbjegli još veću tragediju, a napadač je otišao kući i počinio samoubistvo.

Policiji je u nedjelju oko 11.30 sati prijavljeno da se u Kakmuž kod Petrova desilo ubistvo, ranjavanje, te samoubistvo.

Iz Policijske uprave Doboj su saopštili da su odmah po prijavi postupili policijski službenici koji su potvrdili navode prijave, te utvrdili da je ubijen N.R., a ranjen D.D., obojica iz Petrova.

“Utvrđeno je da je izvršilac R.R. koje je nakon toga izvršilo samoubistvo. Policijski službenici su pored tijela R.R. pronašli automatsku pušku.

Policija je obavila uviđaj, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj”, navode iz policije.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.