in , ,

Dragan Mektić se žestoko obrušio na Milana Tegeltiju: “Dodvoravaš se Dodiku i pišeš da se to njemu dopadne”

Dragan Mektić žestoko isprozivao Milana Tegeltiju

Zastupnik SDS-a u državnom Parlamentu Dragan Mektić i savjetnik Milorada Dodika Milan Tegeltija nastavljaju rat na društvenim mrežama.

Tegeltija se raspisao po opozicionim političarima u RS.

“Opozicija bi po nacionalnim pitanjima, kad već ne želi da učestvuje, mogla bar da se suzdrži, ne smeta i ne kontaminira temu i ne razvodnjava je dnevnom politikom. Toliko nacionalne odgovornosti je minimum. Ne smije im biti važnije rušenje vlasti od nacionalnih interesa RS”, napisao je Tegeltija prije 20-tak dana.

Mektić vjerovatno nije odmah vidio taj twit, pa je tek odgovorio:

“Tvoji twitovi su besmisleni, a i nemaš nikakvog političkog iskustva. Vidi se da ih pišeš tako da bi se oni dopali Miloradu Dodiku. Očigledno je ambiciozno dodvoravanje. Jasno ko bukvar”.

Valentin Inzko kod Senada Hadžifejzovića jako direktan: “Ova država može biti balkanska Švicarska, ali ako se ne bude brže i poštenije radilo, onda će narod i dalje odlaziti!”

Dragan Bursać opasno iskritikovao hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića: “On je najobičniji vulgarni populista, koji se sprda sa porodicama onih koji su pobijeni po Glavaševoj direktivi”