in , ,

Miralem Pjanić bacio rukavicu u lice Barceloni: Bosna i Hercegovina vodi u Finskoj!

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine vodi nakon penal koji je profilao Miralem Pjanić, ali je nakon odbijenca pogodio.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine vodi nakon penal koji je profilao Miralem Pjanić, ali je nakon odbijenca pogodio.

Inače, u formaciji 4 – 5 – 1 Zmajevi su krenuli protiv Finske sa Džekom u vrhu napada, te Stevanovićem desno, a Krunićem lijevo u napadačkoj trojci.

Pjanić je centralni vezni, sa lijeve strane mu je Cimirot, a sa desne Gojak.

U odbrani na bekovima su Todorović desno i Ćivić lijevo, a na stoperskim pozicijama Saničanin lijevo i Hadžikadunić desno.

Na golu je Ibrahim Šehić.

Naša odbrana večeras je bila na nivou, a odličan meč igra Siniša Saničanin, koji nastupa za “FK Vojvodina” iz Srbije, gdje je mnogo uspjeha imao upravo njegov kolega iz reprezentacije, ranije spomenuti Miroslav Stevanović.

Ibrahim Šehić je krajem prvog poluvremena imao dvije sjajne odbrane nakon šuteva Time Pukkija i Glena Kamare.

Hadžikadunić i Saničanin su pokazali solidnu hemiju na stoperskom tandemu.

Miralem Pjanić je u prvom poluvremenu gotovo neprimjetan, ali radi svoj posao i čini se da je primoran da pomaže u odbrani više nego što bi želio.

Selektor Ivaylo Petev napravio veliko iznenađenje u prvoj postavi: Zmajevima se konačno nakon dugo vremena pridružio Miroslav Stevanović, bio je najbolji do poluvremena!

SLAVLJE ZMAJEVA JE TRAJALO SAMO TRI MINUTE Ibrahim Šehić ostao zatečen, kao i cijela naša odbrana: Timo Pukki ekspresno poravnao rezultat!