in ,

Potpuni haos u Crnoj Gori: Kćerku premijera napala rulja u Nikšiću!

On je naveo da je njegova ćerka bila uplašena i da je plakala

Povodom incidenta koji se dogodio na putu Nikšić-Podgorica u Crnoj Gori, kada su demonstranti nasrnuli na službeno vozilo, oglasio se premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić.

On je rekao da se u tom službenom vozilu nalazila njegova kćerka.

On je naveo da je njegova kćerka bila uplašena i da je plakala. Istakao je da neće dopustiti divljaštvo i bezakonje u Crnoj Gori.

“Danas je napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila moja ćerka, inače štićena ličnost. Kao otac, neću vam zaboraviti njene suze i strah”. Kao premijer, neću vam dozvoliti divljaštvo i bezakonje! U zemlji će vladati red i zakon na koje niste navikli. Uskoro ćete to da vidite“, napisao je Krivokapić na Twitteru.

Okupljeni su se u pokušaju da spriječe prolazak vozila, popeli na haubu, a kada je službeno vozilo krenilo, odbacilo ih je sa automobila na trotoar.

Iz Uprave policije je saopšteno da je nikšićka policija “dokumentovala događaj o kojem će biti obaviješten tužilac”.

“Policija će preduzeti dalje mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja. Policija građanima koji su se uputli ka Podgorici, ne dozvoljava prolaz, bez valjanih papira”, saopšteno je iz Uprave policije.

Ovi događaji desili su se uoči zakazanog skupa ispred zgrade Vlade.

Mala bosanska čaršija u blizini Doboja, umire i nestaje: Tužna priča o Kotorskom nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Iako ima dva fakulteta, vratila se na selo i sada proizvodi sir!