in , ,

VELIKA PORUKA SERGEJA BARBAREZA Samo želim da svi još jednom znate da ja NISAM i NITI ĆU ikada biti nečiji čovjek osim SVOJ!

Najveća želja bh. navijača jeste da Sergej Barbarez bude novi selektor

Oko izbora novog selektora Zmajeva ponovo je napravljen cirkus, a navijači Bosne i Hercegovine sve teže podnose ono što se dešava sa bh. reprezentacijom.

Najveća želja bh. navijača jeste da Sergej Barbarez bude novi selektor, a legendarni bh. fudbaler i jeste jedan od dva glavna kandidata za tu poziciju.

Ime Barbareza već dugo se spominje u bh. medijima, a sada je o svemu što se piše posljednjih dana odlučio progovoriti i sam Sergej čiju poruku objavljenu na Instagramu prenosimo u cjelosti.

“Danima se moje ime provlači po medijima, i svi se sada osjećaju pozvanim da komentarišu MENE I MOJE MOTIVE !!! I dalje ne želim da se uključujem u te medijske PRIČE, samo želim da svi još jednom znate da ja NISAM i NITI ĆU ikada biti nečiji čovjek osim SVOJ . Nisam se nikome nametao, nisam slao kandidature i nisam nikome ništa radio iza leđa. Kada sam dobio POZIV razgovarao sam čista srca i sa vizijom kako ja mogu raditi. Tuđi interesi me ne zanimaju, samo interesi Bosne i Hercegovine i reprezentacije !!!

Samo me pustite da imam svoje SNOVE …”, poručio je Barbarez.

SLUŽBENO Joe Biden je i zvanično predsjednik SAD

Ćamil Duraković: “Mi nećemo stati na putu naše borbe za Srebrenicu jer ona nije neka politička borba, već mnogo više od toga”