Predsjednik Crne Gore i lider DPS-a Milo Đukanović jasno poručio: “Bošnjaci su ključni saveznici na strateškom putu”

Poruke sa kongresa Bošnjačke stranke (BS) izuzetno su važne za DPS, jer nas učvršćuju u uvjerenju da će BS i dalje biti važan politički faktor u Crnoj Gori, ocjena je lidera DPS-a  i predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

U Đukanovićevoj čestitki povodom izbora Ervina Ibrajimovića za predsjednika BS-a navodi se da je potvrđena jasna vizija daljeg puta te stranke koja “ostaje posvećena konceptu izgradnje građanskog crnogorskog društva, dostizanju evropskog kvaliteta života za naše građane i ostvarenju ključnog strateškog cilja – članstva naše zemlje u Evropskoj uniji”.

“Vaš izbor je pokazao i odnos poštovanja članstva prema nedavno preminulom osnivaču i lideru Bošnjačke stranke Rafetu Husoviću, i potvrdio ispravnost kursa kojim je uspješno vodio do posljednjeg dana”, navodi Đukanović u čestitki, prenosi RTCG.

Za DPS je, kako je rekao, od izuzetnog značaja to što smo “i sa kongresa čuli brojne poruke koje nas učvršćuju u uvjerenju da će Bošnjačka stranka i dalje biti važan politički faktor u Crnoj Gori”.

“Koju vidimo kao jednog od ključnih saveznika na realizaciji strateških državnih ciljeva, za koje nastavljamo borbu i u promijenjenom političkom kontekstu nakon posljednjih parlamentarnih izbora, u uvjerenju da su mnoge zajedničke pobjede pred nama”, poručio je Đukanović.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.