Bosanac sa američkom adresom je razvalio u showu “Nikad nije kasno”: Da li je bolji od originala?

Vijesti Zabava

Amer Čengić (54), poznatiji kao Čenga živi u Americi već godinama, gde je i zaposlen. Radio je mnoge poslove, ali ljubav prema muzici gaji još od malena.

Priznaje da nema specijalna očekivanja od svog učešća u takmičenju, te da je zadovoljan što je dobio mogućnost da se pojavi na Grandovoj sceni.

– Moje pravo ime je Omer, ali pošto sam u Americi onda sam Amer- našalio se takmičar tokom predstavljanja žiriju i nasmijao sve u studiju.

Prevalio je hiljade kilometara da bi se pojavio u najpopularnijem takmičenju veterana, jer i sam priznaje da nikada nije kasno u životu da se ostvare želje i snovi.

Odlučio je da se predstavi pesmom “Dvadeset i prvi vek”, ali ne slučajno, te je publici i žiriju pokazao fotografiju na kojoj su on i njegov prijatelj flomasterom napisali sebi na glavama broj 2021 i otkrio značenje tog broja.

– Mene broj dvadeset i jedan prati u stopu. Kada sam ušao u avion dobio sam mjesto sa tim brojem, kada sam odsjeo ovdje u hotelu vidio sam da je broj moje sobe također dvadeset i jedan, pjevam večeras istoimenu pjesmu – otkrio je takmičar i pokazao izvezen broj dvadeset i jedan na rukavu svoje jakne, te je među prisutnima nastao opšti smijehotres.

Tokom izvedbe pjesme oduševio je svojom rokerskom energijom i vokalom i podigao sve na noge.

– Tvoj scenski nastup, tvoje pjevanje, svaka čast- prvi je oduševljeno komentarisao Enes Begović.

– On je oduvao, ti si takav šmeker. Kad sam te vidjela mislila sam da si mnogo mlađi, bio si mi kao neki čudak- jasna je bila Tanja Savić i predložila da ga njen kolega Enes povede na Američku turneju, što je pjevač rado prihvatio.

U svom stilu se našalio i Žika Jakšić pa predložio da organizuju ekskurziju u Americi.

Pogledajte njegov nastup.

Leave your vote