Bosanci među favoritima u finalu showa “Nikad nije kasno”: Pogledajte ko je sve u finalu, Amer Čengić Čenga i Tomislav Filipović Čičak bi mogli daleko dogurati!

Do samog kraja stigla je i sedma sezona autorskog projekta Žike Jakšića – show „Nikad nije kasno“, a mnogo kandidata iz BiH se našlo u finalu.

Iza nas je fantastična sezona koju su obilježili talentovani pjevači iz regije, ali i cijelog svijeta, protkana naljepšim notama, emocijama, kvalitetnom muzikom i snažnim životnim pričama veterana.

U nedjelju, 26. juna od 21:00 h, svjedočit ćemo velikom finalu 7. sezone, a za laskavu titulu pobjednika borit će se 12 takmičara.

Kao i svake godine, žiri i publika izabrat će čak tri pobjednika. Prvog će odabrati stručni žiri, koji u finalu čine Saša Milošević Mare, Milica Todorović i Željko Samardžić, dok će gledatelji odabrati čak dva pobjednika i to putem SMS i Facebook glasanja.

U spektakularnom finalu veterani će pjevati uz pratnju orkestra Aleksandra Sofronijevića, a domaćini će, kao i do sada, biti voditeljski dvojac – Dragana Katić i Žika Jakšić

Nagradni fond “Grand produkcije” je i ove godine bogat, a pored statue, pobjednici će dobiti pjesmu, kao i kompletan marketing najveće produkcijske kuće.

Ovogodišnji finalisti emisije Nikad nije kasno su: su Ljubiša Osmanović, Omer Karalić Azzaro, Anka Pecnik, Vladan Simić, Amer Čengić Čenga, Mirsada Mekić, Radenko Bilić Miki, Tomislav Filipović Čičak, Vesna Damjanović, Dubravko Biondić Duba, Boban Canevski i Slaviša Korać.

Veliku pažnju javnosti izazvao je Tomislav Filipović Čičak, koji dolazi iz Usore.

Finalisti su izvukli loptice sa brojevima iz činije, a u nastavku teksta pogledajte pod kojim redoslijedom nastupaju u velikom finalu.

Hajde da još jednom pogledamo kako pjevaju veterani i pod koji rednim brojevima će nastupati u finalu, a vi nam u komentarima ispod pišite za koga navijate.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.