Denis Stojnić uz zastavu sa “ljiljanima” brutalno pretukao i pobijedio provokatora Ivu Ćuka, sudija morao prekinuti borbu

Bh. MMA borac Denis Stojnić pretukao je i pobijedio Ivu Ćuka u meču teške kategorije koji se večeras održao u u Dizeldorfu u sklopu borilačkog događaja EMC 9.

Početak runde počeo je oprezno s obje strane, a nakon jedne minute borbe dvojica boraca bili su u klinču bez konkretnih poteza.

Nakon dvije minute borbe u prvoj rundi, Stojnić se sjurio ka protivniku i oborio ga na pod. U narednim trenucima Stojnić je bio nadmoćan i zadavao je brutalne udarce rukama.

Ćuku nije bilo pomoći pa je sudija morao prekinuti borbu kako bi spriječio veće posljedice za borca koji na sebi ima istetivirane ustaške simbole.

Kako javlja dopisnik Klix.ba iz Dizeldorfa kraj borbe je cijela dvorana dočekala na nogama i s oduševljenjem proslavila pobjedu našeg Stojnića.

Inače, Stojnić je u ring ušao s zastavom s ljiljanima, a nakon borbe se zahvalio svim fanovima iz BiH i dijaspore koji su i večeras bili uz njega.

Stojnić sada ima omjer od 20 pobjeda i tri poraza, dok je za Ćuka ovo bio 12. poraz i uz to ima 19 pobjeda.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.