Spektakularna noć za bh. borce u Njemačkoj, pa ljudi ovo je potpuna dominacija! Ahmed Vila, Denis Stojnić i Erko Jun upisali pobjede!

Nakon što su Ahmed Vila i Denis Stojnić upisali pobjede, isto je uradio i treći bh. borac Erko Jun.

Bh. MMA borac Ahmed Vila upisao je pobjedu na borilačkom spektaklu EMC 9 u Dizeldorfu u Njemačkoj.

Vila dominantan

Ahmed Vila je odradio borbu sa Saidom Eidijem, a savladao ga je već u prvoj rundi. Naš borac je zadao protivniku nekoliko udaraca, bio dominantan u parteru te ga je giljotinom primorao da “tapka” i preda meč.

Bio je to zaista dobar nastup Vile koji nakon pehova i sudijskih “krađa” sada napokon zasluženo može proslaviti pobjedu kao nagradu za predanost i naporne treninge.

“Ovo nije moja prva pobjeda ovdje, vjerujem da sam pobijedio u prošloj borbi. Neću reći da sam pokraden, ali odluka nije bila dobra. Vjerujem da sam pobjednik, u svojoj glavi sam uvijek šampion i neću stati dok ne postanem prvak u EMC-u. Hvala svim Bosancima koji su došli ovdje da me podrže. Najbolji ste, hvala”, izjavio je Vila nakon pobjede.

Jun veoma žestok

Erko Jun je u okviru sjajnog EMC-9 eventa u Dusseldorfu savladao Poljaka Szymona Wrzesiena tehničkim nokautom u trećoj rundi.

Prva runda je uglavnom protekla u hrvanju, ali inicijativu je imao Erko Jun koji je potom u drugoj rundi ubacio u još jednu brzinu više i zadao veliki broj žestokih udaraca Poljaku.

Jun je serijom žestokih udaraca laktom uspio raskrvariti Wrzesiena i pripremiti idealan teren za treću rundu gdje je nastavio u istom ritmu.

Na početku runde Erko je poslao nekoliko jakih udaraca i poslao Poljaka na pod, nakon čega je sudac prekinuo borbu.

Stojnić brutalan

Bosanskohercegovački borac Denis Stojnić odradio je još jedan spektakularan meč.

Stojnić je večeras u Dusseldorfu u okviru EMC-9 eventa savladao borca hrvatskog porijekla Ivu Ćuka koji ima tetovirane ustaške simbole i to nakon žestoke serije udaraca u prvoj rundi.

Pogledajte kraj meča klikom na ovaj link: Evo kako Bosanac “s ljiljankom” Denis Stojnić udara “kao maljem”: Provokator hrvatskog porijekla je vrlo brzo pao, sudija je morao prekinuti borbu!

Zaista spektakularna noć za bh. borce u Dusseldorfu.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.