Hrvat “nokautirao” Greena, Jusuf Nurkić nije dugo čekao da “pecne” košarkaša Golden Statea

Košarkaši Los Angeles Clippersa pobijedili su Golden State Warriorse rezultatom 130:125, a susret je obilježila i situacija kada je hrvatski centar Ivica Zubac laktom “nokautirao” Draymonda Greena. Green, koji je prethodnih dana nastavio verbalni sukob sa našim Jusufom Nurkićem pao je na parket i nije mogao nastaviti susret, a popularni Juka je “jedva” dočekao ovu situaciju da ga pecne.

Clipperse su predvodili James Harden sa 26 poena, 8 skokova i 7 asistencija, a Paul George se priključio uz 25 ubačaja i po 5 skokova i asistencija.

Stephen Curry bio je prvo ime meča sa 41 košem.

Ni ova noć na NBA parketima nije mogla proći bez trzavica i Draymonda Greena. U jednom trenutku hrvatski centar tima iz LA-a, “nokautirao” je Greena, a ovaj je ostao nekoliko minuta ležati na parketu.

Green, koji je prethodnih dana nastavio verbalni sukob sa našim Jusufom Nurkićem pao je na parket i nije mogao nastaviti susret, a popularni Juka je “jedva” dočekao ovu situaciju da ga pecne.

“Postaješ mekan, brate”, napisao je Nurkić na Twitteru.

Inače, njegovi Phoenix Sunsi slavili su drugu noć zaredom, pošto su na domaćem parketu savladali ekipu Detroit Pistonsa rezultatom 116:100.

Novu jako dobru partiju u dresu tima iz Arizone pružio je bosanskohercegovački centar Jusuf Nurkić, koji nije bio daleko čak ni od triple-double učinka, za koji su mu nedostajale tri asistencije.

Ubacio je Nurkić 10 poena, uhvatio čak 13 skokova i podijelio 7 asistencija.

Imao je i 2 blokade.

Nije mnogo šutirao iz igre, ubacio je svoja oba pokušaja (2/2).

Sa linije slobodnih bacanja je imao 6/10.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.