Ivica Puljić se javio iz Amerike i otkrio: “Sve to završi u kanti za smeće, RS po 28. put piše UN-u”

Poznati novinar Ivica Puljić, dopisnik Al Jazeere iz SAD, na svom službenom Twitter profilu prokomentirao je najnovije pismo Vlade Republike Srpske, Vijeću sigurnosti Ujedinjenih naroda.

Njegovu objavu na ovoj društvenoj mreži prenosimo u cijelosti:

“Republika Srpska po 28 put piše UN-u. Sjednica o BiH je zakazana u srijedu. Drvlje i kamenje na OHR i Schmidta, potpora Daytonu uz poruku da nitko ne ugrožava mir u BiH.

Sarkazam me navodi na zaključak da će ovaj izvještaj pročitati samo predstavnici Srbije i Rusije jer je napisan na ćirilici”, napisao je Puljić na svom Twitteru, dodajući da je “zanimljivo da se uopće ne spominje produžetak mandata za EUFOR”.

“Inače, po 28 put moram zaključiti da Dodik i društvo još nisu naučili kako se i kome upućuju ovakva pisma. Zato i završe u kanti za smeće”, zaključio je Ivica Puljić na Twitteru.

Podsjetimo, Puljić se jučer oglasio pruživši poršku kolegi novinaru Senadu Hadžigejzoviću nakon što je na njega podignuta javna hajka iz RS.

-Senada Hadžifejzovića poznajem 40 godina. Nismo se nas dvojica slagali oko kompliciranih stvari. Ali, jedno je sigurno – Senad nije glup čovjek i nije nasilnik.

Pogledao sam i preslušao 5, 10, 15 puta. Rekao je umiri.

Smjeni, smiri, umiri… Ja sam uz njega 100 posto, poručio je Puljić.

Podsjetimo, nakon što je iz RAK-a (Regulatorna agencija za komunikacije BiH) najavljeno da će uslijediti rigorozne mjere prema Senadu Hadžifejzoviću zbog navodne izjave o Miloradu Dodiku, stigao je i odgovor od ovog bh. novinara.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.