Joksimović i Bjelogrlić otkrili ko će glumiti Tomu Zdravkovića u novom filmu o njegovom životu!

Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić privode kraju pripreme za snimanje filma “Toma”, o Tomi Zdravkoviću, a velikog boema i pevača, kako Kurir saznaje, igraće Milan Marić.

Biografska drama planirano je da se snima ovo ljeto, a prikazaće, između ostalog, tragičan život umjetnika, njegove velike ljubavi, a jedna od junakinja je i Silvana Armenulić.

Mjesecima je trajala potraga za glumcem koji bi mogao da igra Tomu, a izbor je na kraju pao na glumca mlađe generacije Milana Marića.

Milan Marić je rođen 1990. godine u Beogradu. Glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti, također u Beogradu, u klasi profesorice Biljane Mašić. Stalni je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a pojedine predstave u kojima se oprobao su Tartif, Mletački trgovac, Sumnjivo lice, Gospođica, Zoran Đinđić, Mali mi je ovaj grob, Aveti, Glad, Zmajeubice, Dnevnik o Čarnojeviću…

Filmski debi je imao u ostvarenju Branio sam Mladu Bosnu, a gledaoci su mogli da ga zapaze i u Dobra žena, Vlažnost, Santa Maria della Salute, Dovlatov, Otac, kao i u TV serijama Jutro će promeniti sve, Vojna akademija, Besa, Žmurke, Državni službenik.

Najbitnije vijesti iz BiH, regije, dijaspore i svijeta pratite OVDJE.

Leave your vote

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.