Kompanija Bingo nastavlja da se širi, u BiH su kupili veliki shopping centar i jedan od najmodernijih hotela

Trgovački centar Džananović ima više od 60.000 metara kvadratnih korisne površine i na njegove tri etaže svoje trgovačke, ugostiteljske, bankarske i druge usluge nudi mnogo domaćih i inostranih kompanija…

Kompanija “Bingo” od danas je vlasnik Shopping centra Džananović, hotela “Zenica” i obje firme u vlasništvu Salke Džananovića, potvrdio je za Zenicablog Salko Džananović.

-Prodane su obje firme, ustvari kompletan biznis, trgovina, veleprodaja na Bristu, hotel, centar. Gospodin Džambić je prethodno sa saradnicina skenirao poslovanje, kapacitete i sve što imamo i s čim radimo. Dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo za desetak dana.

Završene su i sve finansijske transakcije, sve, kazao je Džananović za Zenicablog.

Džananovićeve firme zapošljavaju oko 140 radnika na više lokacija, ali u objektima u njegovom vlasništvu nalazi se biznis u kojem radi višestruko više radnika i desetine unajmljenih prostora.

Senad Džambić, osnivač i vlasnik kompanije “Bingo” jutros je boravio u svom hotelu, ali nije za sada komentarisao novu akviziciju, piše isti izvor.

Trgovački centar Džananović ima više od 60.000 metara kvadratnih korisne površine i na njegove tri etaže svoje trgovačke, ugostiteljske, bankarske i druge usluge nudi mnogo domaćih i inostranih kompanija.

Hotel Zenica jedan je od najmodernijih u BiH.

Raspolaže sa 87 savremeno opremljenih soba, četiri apartmana, među kojim je i tzv. predsjednički sa oko 200 kvadrata.

Hotel ima dvije sale za sastanke, kongresnu dvoranu, bazen i druge sadržaje.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.