in ,

Lepa Brena podjelila zajedničku sliku sa sestrom, oduševila sve, kažu da nevjerovatno liče…

Lepa Brena podijelila fotografiju sa sestrom

Lepa Brena podijelila fotografiju sa sestrom.

Nakon što je sve iznenadila novom frizurom za koju su mnogi pisali da ju je izuzetno podmladila, Lepa Brena je pratioce obradovala fotkom na kojoj je pozirala sa svojom rođenom sestrom Faketom.

Iako je poznato da pjevačicina sestra živi u Kanadi, ona se sada pojavila na Breninom nastupu u Rumenki.

“Sa mojom sestrom Faketom i zetom Zoranom na koncertu u Crvenki poslijee 28 godina”, napisala je pjevačica ispod zajedničke slike, a mnogi su komentarisali kako njih dvije veoma liče.

Lepa Brena je svojevremeno otkrila i da je Faketa počela da pjeva prije nje, odnosno da je prva u porodici uplovila u svijet muzike.

“Otkako znam za sebe, naša majka je lijepo pjevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da pjeva prije mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorice muzičkog, Radmile Ćorović. Bila sam hiperaktivno dijete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmjeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pjevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proljeća”, rekla je svojevremeno.

Dragan Lukač se oglasio nakon hapšenja: “Bili smo svjesni da će to biti velika sramota za policiju”

Vojin Mijatović poručio nedvosmisleno: “Bez dileme Bosni i Hercegovini je potreban potpuni reset”