Najboljem bh. atletičaru Amelu Tuki i negovoj izabranici Amini poljoprivreda nije slaba strana: Pogledajte kako siju povrće

Naš najbolji atletičar Amel Tuka i njegova izabranica, diplomirana pravnica, Amina Pivić, koja je nakon udaje uzela suprugovo prezime, prije dvije i po godine izgovorili su sudbonosno „DA“ i od tada su dobili sina i kćerkicu.

Mladi bračni par uživa u svakom zajedničkom trenutku i trude se ispuniti vrijeme raznim aktivnostima, a ovoga puta, Amina je na svom Instagram storyju pokazala kako vrijeme provode u bašti i siju povrće.

Čak ni poljovoprivreda ova mladom bračnom paru nije strana, baš kao i druge razne aktivnosti koje ponekad podijele sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Tako je Amel tokom mjeseca ramazana svoje pratitelje nasmijao fotografijom kako usisava džamiju.

Naime, Tuka je objavio fotografiju kako usisava džamiju nakon još jedne teravije, te je dobio velike pohvale zbog svog poteza.

– Pita efendija ko će usisati džamiju, rekoh ja ću dragi moj efendija, to mi je svakodnevnica – napisao je bh. atletičar uz fotografiju koju je objavio na svom Instagram profilu.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.