Nekadašnji igrač Partizana i Real Madrida Predrag Mijatović oduševio Hrvatsku izjavom: “Jako sam zadovoljan i sretan zbog pobjede nad Brazilom”

Hrvatska je napravila sjajan rezultat u dosadašnjem dijelu Mundijala u Kataru. Oduševljen je i Predrag Mijatović, nekadašnji igrač Partizana i Real Madrida.

“Jako sam zadovoljan i jako sretan zbog pobjede Hrvatske nad Brazilom.

Bila je to odlična utakmica u kojoj je Brazil bio bolji po prilikama i stvaranju opasnosti pred protivničkim vratima, no Livaković je opet bio sjajan, a također i kapetan te lider Luka Modrić”, rekao je 53-godišnji Mijatović u razgovoru za španski radio Cadena SER.

“Modrić je sve za Hrvatsku. Dvije su Hrvatske, jedna kada je Luka ondje i druga kada njega nema. Odigrali su odličnu utakmicu, s puno karaktera.

U ključnim trenucima bili su inteligentni, upravo suprotno od Brazilaca.

Kada je Brazil poveo (u 106. minuti) jako me iznenadila ideja, ne znam čija je bila, da idu sa šest ili sedam igrača naprijed želeći zabiti još jedan gol, a znajući koliko im je teško bilo zabiti”, kazao je Mijatović i dodao da je pričao sa Modrićem:

“Prije utakmice s Brazilom također sam imao zadovoljstvo razgovarati s njim te mi je rekao da se osjeća puno bolje nego uoči utakmice s Japanom.

To je i pokazao na terenu.

Vodio je momčad premda pobjedi, izgledao je poput mladića.”

U utorak Hrvatska igra polufinale protiv Argentine.

“Sve je moguće. Na posljednjem prvenstvu su prolazili igrajući produžetke i na jedanaesterce.

U finalu su protiv Francuske također odigrali dobru utakmicu, ali Francuska je bila bolja.

S njima je sve moguće. Utakmica odigrana s takvim karakterom, protiv protivnika kao što je favorizirani Brazil, sada je plus igračima.

Hrvatska ima dobru mješavinu mladosti i veterana, a ja ću, naravno, navijati za Hrvatsku. No, bit će teško, bit će komplicirano”, dodao je.

Susret Hrvatska – Argentina igra se u utorak od 20:00 sati.

(Reprezentacija.ba)

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.