Haos na treningu fudbalske reprezentacije Hrvatske: Pogledajte snimak, kamere su sve snimile

Na današnjem treningu hrvatske reprezentacije na Rujevici došlo je do ozbiljnog incidenta kada je Marko Livaja izgubio živce zbog niza uvreda koje su mu uputili pojedini gledatelji s tribine i krenuo je u verbalni obračun s njima.

Prekinuo je trening i krenuo prema publici kako bi se verbalno obračunao s onima koji su mu dobacivali. Za njim su potrčali i drugi igrači, ali i Vedran Ćorluka, koji je smirio situaciju, pišu Sportske novosti.

Odmah su reagirali zaštitari i policija na tom dijelu tribina pa je sve ostalo samo na obostranom dovikivanju.

Incident je počeo nakon povika s tribina prema Livaji:

“Konjino, što se ne trudiš, je*** ti majku Livaja!”, nakon čega je Livaja uzvratio: “Što hoćeš?”.

U trenucima uzavrelih strasti uslijedili su povici s tribina:

“Smeće jedno, marš iz reprezentacije”, a neki su vikali: “Pogledaj stolce na istočnoj tribini, dužni ste namiriti štetu koju ste napravili”, aludirajući na finale Kupa u kojem je Torcida napravila određenu štetu na tribinama Rujevice.

Srećom, prevladao je razum, Livaja se okrenuo i vratio na teren, a Vatreni su nastavili s treningom.

HNS je omogućio Riječanima da prate cijeli trening, pa se na Rujevici okupilo oko 1.500 ljudi, većinom roditelja s djecom, ali bilo je i nekih koji su došli provocirati Livaju. Djeca su pri izlasku Hajdukovog napadača s terena tražili ga autogram, ali on je samo produžio prema svlačionici.

Podsjetimo odakle ovo tjeranje iz reprezentacije Hrvatske koje je Livaja morao slušati tokom današnjeg treninga.

Glavna vijest nakon finala Kupa između Hajduka i Šibenika bio je baš Livaja. Najbolji igrač Bijelih je poveo navijanje pjesmom koja sadrži elemente nasilja, čime je uvrijedio navijače Šibenika. Uskoro su za Livaju stigle loše vijesti jer je HNS protiv njega pokrenuo disciplinski postupak.

Također, poznat je animozitet između navijača Rijeke i Hajduka, tako da napadač Splićana i nije naročito popularan među pripadnicima Armade.

Hrvatska će 14. juna igrati protiv Nizozemske u polufinalu Lige nacija, dok drugi polufinalni par čine Italija i Španija, koji će igrati dan poslije. Finale i meč za treće mjesto se igraju 18. juna.

Pogledajte snimak haosa.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.