Razija Mujanović se oglasila nakon historijske pobjede reprezentacije Bosne i Hercegovine: “Otišli smo, a dalje znate…”

Razija Mujanović se oglasila nakon pobjede BiH protiv Švedske.

“Bosna i Hercegovina je među šest najboljih na FIBA Women's EuroBasket ! Idemo naredne godine u Australiju da se borimo za plasman na Svjetsko prvenstvo!”, navela je Razija Mujanović nakon današnjeg uspjeha naše reprezentacije.

“Za Valensiju me vežu posebne emocije, ovdje se osjećam kao kod kuće. Ovdje smo moj pokojni trener Miki i ja ispisali historiju ženske košarke. Sinoć sam sanjala da je na tribinama i da nas gleda. Ova pobjeda je za tebe treneru i za sve vas koji nas pratite od prvog dana.

Prije odlaska na pripreme imala sam žustre rasprave sa prijateljima iz svijeta košarke. Rekli su mi da je uspjeh što smo se plasirali i da nam treba biti cilj da odemo i da se ne obrukamo”, navela je Mujanović.

“Rekla sam im da ova ekipa i ja nemamo takav mentalitet. Ako ćemo ići sa bijelom zastavom, onda bolje da ostanemo kući i gledamo utakmice preko TV ekrana. Rekla sam im, ako idemo, onda idemo sa mislima da svakoga možemo pobjediti. Ako idemo, onda idemo da se borimo i da nas na kraju utakmice nagrade aplauzom i ovacijama. Ako idemo, onda idemo da nakon utakmice izađemo uzdignute glave sa parketa bez obzira na rezultat. Otišli smo, a dalje znate.. Radujte se, idemo daljeeee! Volim te Bosno i Hercegovino!”, poručila je u postu na Facebooku Razija Mujanović.

Leave your vote

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.