VELIKA PORUKA SERGEJA BARBAREZA Samo želim da svi još jednom znate da ja NISAM i NITI ĆU ikada biti nečiji čovjek osim SVOJ!

Oko izbora novog selektora Zmajeva ponovo je napravljen cirkus, a navijači Bosne i Hercegovine sve teže podnose ono što se dešava sa bh. reprezentacijom.

Najveća želja bh. navijača jeste da Sergej Barbarez bude novi selektor, a legendarni bh. fudbaler i jeste jedan od dva glavna kandidata za tu poziciju.

Ime Barbareza već dugo se spominje u bh. medijima, a sada je o svemu što se piše posljednjih dana odlučio progovoriti i sam Sergej čiju poruku objavljenu na Instagramu prenosimo u cjelosti.

“Danima se moje ime provlači po medijima, i svi se sada osjećaju pozvanim da komentarišu MENE I MOJE MOTIVE !!! I dalje ne želim da se uključujem u te medijske PRIČE, samo želim da svi još jednom znate da ja NISAM i NITI ĆU ikada biti nečiji čovjek osim SVOJ . Nisam se nikome nametao, nisam slao kandidature i nisam nikome ništa radio iza leđa. Kada sam dobio POZIV razgovarao sam čista srca i sa vizijom kako ja mogu raditi. Tuđi interesi me ne zanimaju, samo interesi Bosne i Hercegovine i reprezentacije !!!

Samo me pustite da imam svoje SNOVE …”, poručio je Barbarez.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.