Jelena Đoković otkrila dosad nepoznate detalje javnosti o Novakovoj i njenoj djeci

Posljednje Ženska posla

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića, obišla je Kosovo u sklopu dobrotvorne akcije.

Prepuna utisaka, Jelena je navela šta je motivisalo na proputovanje po Kosovu.

“Ja sam inače vrlo radoznala osoba i volim da učim i pričam sa ljudima. Imam tu privilegiju da putujem i živim na različitim mjestima širom svijeta,, pa sam mnogo toga i proživjela i doživjela, a ne samo pročitala.

Vrlo sam duhovna i posvećena tome da svoje misli, riječi i dijela iskladim sa Božijim zakonom koj je apsolutna ljubav, zahvalnost i poštovanje”, kaže Jelena za Blic.

Potom nastavlja na temu različitosti koja je Božiji dar, ističući da je takvo stanje i među njenom djecom:

“Trend sistematizacije i ukalupljivanja pojedinaca danas nailazi na veliki otpor jer mi smo svi toliko različiti. Vrlo je teško staviti nas sve u istu kutiju kako bi nas laške razlikovali i kontrolisali. Svako je autentičan i poseban i ima pravo da zadrži svoj jedinstveni izraz.

To vidim i sa svojom djecom. Isti roditelji, ista kuća, a tako različiti. I svakom od njih se prilagođavam i poštujem jer su oni Bogom dani.

Ne razumijem uvijek, ali to što se meni ne sviđa kod njih ne mora da nužno bude jedini ispravan pogled na svijet.

Bog je stvorio toliko različitosti na ovom svijetu – što kod ljudi, što kod biljaka, životinja,…i ja želim da vjerujem da se sve što nam se dešava tu da nas poduči i osnaži, da budemo bliži Bogu, a ne da nas udalji”, rekla je Jelena.

Leave your vote