in , , ,

Potpuni preokret i šok na početku mandata, navijači u totalnoj nevjerici: Selektor Ivaylo Petev pozitivan na koronavirus, Zmajevi protiv Kostarike i Francuske bez selektora!

Selektor nogometne reprezentacije BiH Ivaylo Petev pozitivan je na koronavirus, objavio je Nogometni savez BiH na svojoj službenoj stranici

Selektor nogometne reprezentacije BiH Ivaylo Petev pozitivan je na koronavirus, objavio je Nogometni savez BiH na svojoj službenoj stranici.

Na stranici NS BiH objavljeno je da Petev jedini dobio pozitivan rezultat na koronavirus.

“Redovno zvanično testiranje na virus SARS-CoV-2 obavljeno je jučer, nakon povratka našeg tima iz Finske. Večeras su stigli rezultati, svi testirani igrači su negativni kao i članovi stručnog štaba, ali je selektor Ivaylo Petev dobio pozitivan test na koronavirus”, piše na stranici saveza uz dodatak:

“Petev je na posljednja dva testiranja bio negativan pa je nemoguće reći gdje se i kad zarazio. Selektor se osjeća dobro i nema simptome bolesti.”

Naša reprezentacija će u subotu na stadionu Bilino Polje u Zenici igrati prijateljski meč protiv Kostarike, a nakon toga će u srijedu na Grbavici igrati meč 2. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Francuske – prenosi Klix.

ĐORĐE DAVID POSTAVIO ULTIMATUM SVIMA ZBOG TAKMIČARKE IZ BIH Ko podrži “Vanju Knežević više sa mnom dalje raditi neće!”

Ekonomski analitičar Faruk Hadžić upozorava: “Vlasti moraju zaustaviti divljanje cijena!”