in ,

Sergej Trifunović primjećuje: “Kada Dragan Bjelogrlić prebije Predraga Antonijevića, snimak se pojavi odmah, a kada ubiju…”

Sergej Trifunović, srbijanski glumac, na Twitteru se osvrnuo na sukob Dragana Bjelogrlića i Predraga Antonijevića, o kojem, uostalom, bruji cijela regija.

Sergej Trifunović, srbijanski glumac, na Twitteru se osvrnuo na sukob Dragana Bjelogrlića i Predraga Antonijevića, o kojem, uostalom, bruji cijela regija.

– Kad Bjelogrlić izudara Antonijevića, snimak se pojavi odmah. Kad ubiju Staniku Gligorijević, moramo da kumimo za dva minuta snimka koji je vidio samo jedan čovjek, koji još uvijek nije pozvan u istražni zatvor – napisao je Trifunović.

Dragan Bjelogrlić je izašao iz pritvora te je kazao da mu je žao mi je što je nasjeo na grozne provokacije.

Podsjetimo, Stanika Gligorijević (52) poginula je 31. januara 2019. godine u lančanom udesu na naplatnoj rampi Doljevac u Srbiji.

– Do stravičnog sudara došlo je kada su se na samoj rampi sudarila tri vozila – „pasat“ kojim je upravljao S. S. (64), „Opel astra“ za čijim volanom se nalazio S. A. (48), a u kojem je bila Stanika i njena sestra M. A, i „škoda superb“ koju je vozio D. S. (35), a u kojoj je bio Zoran Babić – navodi se u policijskom izvještaju koji je objavio Blic.rs.

Osnovni sud u Nišu osudio je 22. aprila na tri godine i 10 mjeseci zatvora vozača državnog preduzeća “Koridori Srbije” Dejana Stanojevića, kao odgovornog za saobraćajnu nesreću kod Doljevca, kada je u januaru 2019. godine poginula jedna žena, a četvero ljudi je povrijeđeno.

Premijer Federacije Fadil Novalić i ostali optuženi zbog sumnjive nabavke u slučaju “respiratori” stigli na Sud BiH

Zabrinjavajući izvještaj Transparency Internationala: “U BiH prepolovljen broj podignutih optužnica za krivična djela korupcije”