in , ,

Tuča na gradskom trgu u Tesliću, povrijeđene dvije osobe i policajac, nakon svega pokrenuta istraga

Burna noć u Tesliću

Foto, Ilustracija

Burna noć u Tesliću.

Dvije osobe inicijala M.B. i N.J. povrijeđene su u tuči na gradskom trgu u Tesliću u noći između subote i nedjelje, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Pored njih povrijeđen je i jedan policajac.

Nakon što je policija primila prijavu 11. jula oko 00,15 časova, na trgu je zatekla oko 150 građana među kojima su bili i povrijeđeni.

“Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić koji su na licu mjesta zatekli oko 150 građana među kojima su bila povrijeđena lica inicijala M.B. i N.J., oba sa područja opštine Teslić i istima je ukazana potrebna ljekarska pomoć”, rekli su u Policijskoj upravi Doboj.

Nešto kasnije iste noći, Policijskoj stanici Teslić prijavljeno je da je isto veče oko 00,45 časova neko iz mase na trgu flašom razbio prednje vjetrobransko staklo na automobilu VW pasat, kojim je upravaljo M.R.

“Usljed toga je oštećen i krov na vozilu kao i bočno staklo, a tom prilikom je i suvozač iz navedenog vozila lice inicijala S.Š. sa područja opštine Teslić zadobilo povredu lakta kroz otvoren prozor”, saopšteno je iz PU Doboj, piše mojteslić.info.

Osim toga, policijski službenik M.L. je zadobio tjelesnu povredu u predjelu potkoljenice koja je najvjerovatnije nanesena nepoznatim tvrdim predmetom i istom je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Teslić.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela nasilničko ponašanje. U toku je rad po navedenom.

Akademik Suad Kurtćehajić rezolutan: “Ukidanje RS zbog presuđenog genocida bilo direktno ili kroz novu regionalizaciju u BiH je imperativ”

“Hvalite me moja medna usta” Zoran Milanović u Mostaru: “Hrvatska je u tom smislu naprosto standard iznad”