Dr. Dizdarević poručio uživo u emisiji kod Hadžifejzovića: Sebija bi svugdje na svijetu odgovarala što je odbila liječiti dijete!

Prof. dr. Kemal Dizdarević gostovao je kod Senada Hadžifejzovića u Centralnom dnevniku.

Doktor Dizdarević se na početku osvrnuo na to kako je otišao s KCUS-a.

“Bukvalno su me otjerali. Ono što je uvredljivo je to ko me otjerao. Ljudi koji su me otjerali su grupa bez stava, individualnosti… Ja sam profesionalac, nisam političar, zato su me trebali pustiti da radim”, ističe doktor.

Dotakao se i slučaja Nadin.

“Sebija je odbila liječiti dijete, to je skandalozno! Svugdje u svijetu bi odgovarala za to. Generalni direktor naređuje doktorima kako će disati, takav utjecaj ima. Okuplja doktore, saziva novinare… To je za zatvor”, naveo je Dizdarević.

Ne postoji zemlja koja to ne bi sankcionisala. Bakir Izetbegović je ženu pustio da radi neke stvari, prebacio je dio tereta na nju. Ja ga doživljavam kao polovnjaka… Ma nije ni to! On je četvrtina! Neozbiljan je! Sebija se nada da će ići u politiku, da će imati neku poziciju… To je moj utisak”, naveo je Dizdarević.

Govorio je i o slučaju Dženan Memić.

“Enra Suljić mi je rekla da promijenim nalaz za Alisu Mutap, to je neprihvatljivo. Sebija samo čeka momenat kada će svoje poltrone poniziti i staviti van igre! Kad Sebija ode s KCUS-a ostavit će nekog svog, a tad će biti još gore”, kazao je Dizdarević.

Pogledajte kompletno gostovanje:

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.